top offline site building software download

Visuel kommunikation i en nøddeskal

Bogserien Visuel kommunikation udkommer fortløbende. Første bog i serien er Grafisk design fra A til Z. Hvis du gerne vil have besked, når de næste er på gaden, så udfyld med navn og email herunder.  

Design is thinking made visible

Al form for grafisk design skabes gennem en proces, hvor flygtige tanker omsættes til et koncept og løse idéer bliver til virkelighed. Resultatet er visuel kommunikation, som er i stand til at servere selv det mest indviklede budskab, så det kan forstås af en bred gruppe af modtagere.

 

Der er i virkeligheden ingen grænser for, hvor visuel kommunikation kan gøre en forskel - fra total forvirring til virkningsfuld information. Det gælder både inden for fysiske medier såvel som digitale. Således påvirker det alt fra kulturelle-, kommercielle-, forretningsmæssige- til uddannelsesmæssige- og selv politiske forhold. I bøgerne Visuel kommunikation i en nøddeskal får du mine personlige råd, baseret på mere end 30 års erfaring som visuel designer, illustrator og konceptudvikler. Det er ikke nødvendigvis råd, du får i andre bøger eller lærer om på en visuel uddannelse, men det er råd fra den virkelige verden, testet 100-vis af gange gennem årene, og hvis du bare tager noget af det til dig og anvender det på din egen kreative måde, så har du grundlaget for at skabe en bedre visuel kommunikation.


John Folkmann

Visuel designer